Vaša korpa je prazna!
Dobrodošli! Možete se prijaviti ili registrovati.

O nama

VTN Elektro je društvo sa ograničenom odgovornošću, za spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge u prometu robom.VTN Elektro je osnovan 2006. godine sa sedištem u Ilino BB, Bar.Od nastanka VTN Elektro  se dinamično razvija prije svega u pogledu kadra i uspostavljanju čvrstih veza sa isporučiocima i korisnicima u cilju obezbeđenja uspešnog poslovanja, odnosno pravovremenog i kvalitetnog zadovoljavanja zahteva svojih korisnika.

Poslovni prostor

VTN Elektro - raspolaže sa 600m2 magacinskog i 120m2 poslovnog prostora, gde se nalazi i uprava firme sa komercijalom i veleprodajom u Barskom polju bb.

VTN Elektro poseduje i maloprodaju – Topolica II I27, sa oko 100 m2 izložbenog i prodajnog prostora.

Delokrug rada

Širok asortiman kvalitetnih proizvoda iz oblasti elektromaterijala i rasvjete.

VTN Elektro direktno sarađuje sa renomiranim stranim dobavljačima, o čemu poseduje distributivne ugovore.Na crnogorskom tržištu VTN Elektro je distributer sledećih dobavljača: Nopal, Metalka Majur, Aling, Hager, Tel Kabel, Atra, Mitea Lighting, Elektro Kontakt Sarajevo, ASA, ...

Ponuda

Naše skladište redovno snadbjevamo robom kako sa inostranog, tako i sa domaćeg tržišta.Između ostalog kod nas možete kupiti: sklopnu tehniku, kablovski pribor (papučice,hilzne, čaure, vezice, oznake za provodnike, obujmice…), opremu za upravljanje i signalizaciju (tastere, prekidače, signalne svetiljke…), termoskupljajuće bužire, kleme, sapa cevi, kablove, provodnike, instalacioni materija, razvodne ormare, spratne table, kanalice, strujomjere, rasvjetu i mnogo toga još.

Transport vršimo na teritoriji cijele Crne Gore.